sailfish SwimRun Pro & Light

 

sailfish SwimRun Pro & Light

 

De sailfish SwimRun Pro is een volwaardig, speciaal voor de SwimRun Sport ontwikkeld neopreenpak met een sterk drijfvermogen en speciaal bedoeld voor koudere wateren.

Het hoogwaardige en flexibele SCS#39 neopreen maakt dit pak tot een ware topper voor de SwimRun.  Met het 5mm dikke neopreen op de bovenbenen en op het bovenlijf voor een zeer goed drijfvermogen.Ook technologie vanuit de sailfish wetsuits is in dit SwimRun pak gebruikt zoals het Zero Resistance Panel waardoor de armslag zonder moeite gemaakt kan worden.

Het bijzondere aan dit neopreenpak zijn de ritssluitingen op zowel de voor- als achterzijde.Dit om het aan en uittrekken gemakkelijker te maken. Een veiligheidsfluitje is ook aanwezig.De sluiting bij de hals is verstelbaar.

Praktische futures zoals 2 binnenzakken, en opbergvak met ritssluiting op de achterzijde en een met textiel beklede binnenzijde maken dit een absoluut top neopreen pak

De sailfish SwimRun Light is een licht, speciaal voor de SwimRun sport gemaakt neopreenpak. De combinatie van het ademende neopreen en het 1,5 tot 2,0 mm sterke gladde neopreen maken dit een zeer geschikt pak voor uw SwimRun. Het dunne materiaal garandeerd een hoge mate van flexibiliteit en zorgt samen met de lange ritssluiting aan de voorzijde en de verstelbare kraag voor een bijzonder aangenaam gevoel in het water en op het land. Voorzien van 2 opbergvakken aan de binnenzijde alsmede een opbergvak met ritssluiting op de achterzijde

 

 

MODEL: SwimRun Pro & SwimRun Light
MATEN:

XXS,XS,S,M,L,XL